TABLOURI MUSCHI LICHENI

Creativi in mod natural, gasim noi metode de a transpune concepte si emotii in obiecte de decor unice sau mereu reinterpretate in cheie personala.

Naturama importa muschi naturali stabilizati, disponibili pe stoc intr-o gama variata de culori si ambalati in diverse gramaje.

sel 3 scaled

Green corner sediu HELLO HOLIDAYS

Noul sediul de la Sibiu al agentiei de turism Hello Holidays se bucura de green corner realizat din muschi si licheni stabilizati, marca Naturama.
La evenimentul de deschidere, ne-am bucurat sa vedem ca a fost si punctul de atractie ales de cei prezenti pentru a se fotografia.

Vezi mai mult»
elis wtm1 scaled

Front desk logo ELIS PAVAJE

Nu, nu e randare, e un nou perete perfect realizat de artistii Naturama – Depozitul de licheni,pentru Elis Pavaje, liderul pietei de pavaje din Romania.

Portofoliul Naturama aduna companii cu greutate din tara, dar si strainatate, iar acest aspect certifica calitatea produselor si serviciilor noastre.

Vezi mai mult»
karpaten panou wtmk1 scaled

Panoul logo KARPATEN TURISM

Karpaten Turism, agentie recunoscuta pentru profesionalismul agentilor sai care intocmesc planuri de vacanta ce li se potrivesc manusa iubitorilor si dornicilor de vacante, a optat pentru un panou logo vegetal, energizat de lichenii verzi Naturama.

Vezi mai mult»
Tablou Logo Groupama Naturama wtmk2

Caseta, ceasuri logo, terarii GROUPAMA, Romania

Compania de asigurari, Groupama, a ales Naturama  in realizarea logo-ului si siglei companiei cu licheni stabilizati, iar acest lucru ne bucura si ne intareste directia in a mentine standardele ridicate in tot ceea ce inseamna calitatea produselor si abordarea fiecarui proiect.

Vezi mai mult»
IMG20220805112311 1 scaled

Litere volumetrice VERDINO

Recunoscuta pentru retetele sale vegane si pentru sustinerea ideii de alimente prietenoase cu mediul, compania Verdino Foods a mizat in proiectul de amenajare interioara biofilica pe Naturama.
Am realizat atat ramele, cat si literele logo, iar in montaj am avut grija sa respectam cromatica companiei, mergand pe variatii de verde din clasa Premium.
Ne bucura acest proiect, mai cu seama pentru ca vine din partea unei echipe care pune pret pe principiul eco-friendly, calitate si profesionalism.

Vezi mai mult»
S9

Design interior biofilic SUSHI TIME

Restaurantul Sushi Time nu numai ca te cucereste cu preparate culinare savuroase cu specific japonez, ci te invita sa traiesti o exeprienta placuta intr-un decor cozy, ambianta plina de farmec si culoare datorata lichenilor Naturama.

Vezi mai mult»
1 1 scaled

Harta corporate SWOBODA

Un proiect simbol realizat pentru o companie care scrie istorie de atata vreme, in intreaga lume: 3 continente, 6 tari ,12 puncte de lucru si o activitate in industria internationala auto de peste 70 ani

Vezi mai mult»
DSC 2274 scaled

Caseta giveaway DRAEGER

Va prezentam un proiect din categoria Giveaways – Cadouri corporate – minitablouri licheni, realizat in colaborare cu BrandConnect, agentie de productie publicitara.

Vezi mai mult»
218198371 4138065792928246 8437898181533375710 n 1

Panou BRASOV MARATHON

Un panou cu licheni este intotdeauna un punct de atractie pentru public, dar si o zona instagramabila. Cei de la Marathon Brasov au impartasit pe social media bucuria celor prezenti de a se fotografia impreuna la panou.

Vezi mai mult»
WhatsApp Image 2023 02 07 at 13.01.05

Decor salon hairstyling ARTA by Anca Gogance

Cand lasi imaginatia sa prinda aripi, reusesti sa creezi…ARTA. O echipa de oameni profesionisti, iubitori de frumos, au creat mai mult decat un salon de infrumusețare, un loc perfect pentru relaxare. Ne bucuram ca am reușit sa contribuim, cu lichenii decorativi Naturama, la un proiect cu adevarat special: ARTA by Anca Gogance.

Vezi mai mult»
montaj corporate 1ok

Pereti verzi receptie

Lichenii stabilizati au luat o amploare deosebita in domeniul designului de interior. Dezvoltatorii imobiliari sau companiile nu au ramas indiferente si au imbratisat aceasta idee:

Vezi mai mult»
rama spot1

Cand Natura e vedeta

Un perete din caramida are un potential decorativ deosebit. Impreuna cu clientul nostru am optat pentru realizarea unui tablou in linii masculine, si astfel am

Vezi mai mult»
Plansa licheni in lucru min

Plansa licheni

Orice idee poate fi usor transpusa intr-un proiect decorativ cu licheni.Ai nevoie de inspiratie, dibacie si putin timp liber. Imbini utilul cu placutul si te poti bucura de opera ta multi ani de zile. Unde mai pui ca nu au nevoie de intretinere, deci stresul vis-à-vis de grija pentru ei este total scos din ecuatie. Trebuie doar sa ii feresti de contactul direct cu soarele sau cu orice sursa de caldura.

Vezi mai mult»
harta lumii

Harti

Proiect interesant, cu aspect modern care invioreaza si transforma un perete banal intr-unul exceptional prin utilizarea lichenilor stabilzati ca materie de realizare a hartii.

Hartile  din licheni au devenit o atractie pentru case si birouri.

Vezi mai mult»