Daca initial, Naturama a fost gandita ca un business B2C, astazi, compania functioneaza si pe modelul B2B, acest segment de vanzare castigand mai mult teren.

Proiect B2B

Suntem constienti ca este extrem de important in orice domeniu activezi ca si companie sa iti gasesti parteneri de incredere. Daca initial, Naturama a fost gandita ca un business B2C, astazi, compania functioneaza si pe modelul B2B, acest segment de vanzare castigand mai mult teren.

Aria clientilor nostri s-a extins si nu este decat o certificare a faptului ca ne respectam promisiunea facuta: de a aduce calitate in proiectele noastre, a gasi solutii customizate pe cererea fiecarui client, a avea un raport calitate-pret corect si, nu in ultimul rand, de a livra in timpul stabilit.

Cinci modele diferite de tablouri pentru Smart Interior Design

Smart Interior Design este o companie specializata in servicii de design de interior. Am realizat pentru ei cinci modele diferite de tablouri, multiplicate apoi. Intregul procesul de creatie a insemnat un exercitiu amplu de creativitatea si dibacie a artistilor nostri. Ne-am dorit ca tablourile realizate sa le depasesca cu mult asteptarile pe care le aveau la momentul randarii proiectului. Credem ca am reusit. Reusita noastra este si reusita colegilor nostri care au facut un alt client fericit.

Cerc VD wtmk
panou bombatplat

tablou dreptunghiular wtmk ml
panou simplu vd
rama mix wtmk 1
detaliu panou bombati

Vezi culori % decoratiuni licheni

  • Licheni decorativi cutie 5 kg Verde DeschisLicheni decorativi cutie 5 kg Verde Deschis Quick View
    PROMO
  • Licheni decorativi cutie 5 kg Verde MediuLicheni decorativi cutie 5 kg Verde Mediu Quick View
    PROMO
  • Licheni decorativi cutie 1000 grame Verde DeschisLicheni decorativi cutie 1000 grame Verde Deschis Quick View
    PROMO